Brøndby-talent ombestemmer sig - forlænger med klubben alligevel

18-årige Riza Durmisi, der primært begår sig på venstre back, har valgt at underskrive en ny aftale med Brøndby gældende frem til sommeren 2016.

Klubben er i gang med at opbygge et nyt, ungt hold, og efter Thomas Frank blev præsenteret som cheftræner i klubben, ønskede Riza Durmisi at blive i klubben trods ytringer om det modsatte.

- Riza er et stort talent. Jeg kender Rizas kvaliteter godt, og jeg ved, hvad han står for, og hvad han skal arbejde på at blive bedre til. Jeg er meget glad for, at Riza har ønsket at være en del af vores projekt, og med forlængelsen kan han nu fokusere benhårdt på at blive en endnu bedre fodboldspiller, siger Thomas Frank til klubbens hjemmeside.

De to har et godt kendskab til hinanden fra deres fælles tid på nationens ungdomslandshold. Med Thomas Frank som landstræner var de begge tidligere i juni med U19-landsholdet i Portugal, hvor holdet akkurat missede en billet til sommerens EM-slutrunde for årgangen.

- Det har spillet en stor rolle, at Thomas (Frank, cheftræner, red.) blev ansat som træner. Efter det skete, var valget let. Jeg ved, hvad han står for og tror på, at han kan hjælpe mig med at tage de næste skridt i min udvikling, siger Riza Durmisi.

Den unge back med de gode offensive kvaliteter var tidligere på vej til udlandet, hvor flere hollandske klubber menes at have stået med en kontrakt.Riza Durmisi har spillet fire førsteholdskampe og har været i klubben i 12 år.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip