Brøndby-topscorer: Nu har vi vendt bøtten

Med markante sommerindkøb og store økonomiske indsprøjtninger var der store forventninger til "Det Nye Brøndby", inden starten på årets superligasæson.

Nu skulle det gamle storhold rejse sig og igen indtage sin plads i toppen af dansk fodbold, lød det.

Det har dog været småt med indfrielsen af løfterne i sæsonens første kampe.

Blot tre point blev det til i de første syv kampe. Siden har piben fået en anden lyd, og det er blevet til seks point for de blågule i de sidste to opgør. Senest slog man AGF 3-1 i Aarhus søndag aften.

- Rent spillemæssigt har vi været godt på vej længe. Vi har desværre ikke fået de point, som vi havde håbet på.

- Og vi har været lidt ramt af det uheld, som et bundhold ofte rammes af, men nu ser vi ud til at have vendt det, siger Brøndbys dobbelte målscorer i Aarhus, Simon Makienok.

Ifølge Makienok er der masser af gejst og vilje i Brøndby-mandskabet. Egenskaber, der kommer til at resultere i mange point fremadrettet. Dog er der stadig meget at udvikle på, lyder det fra den høje forward.

- Vi skal stadig fortsætte med at træne stenhårdt og blive dygtigere til de ting, hvor vi ikke er så gode.

- Jeg synes faktisk, at vi viser, hvor gode vi er i de sidste to kampe. Men selv om vi har vundet dem, skal vi stadig fortsætte med at udvikle os.

- Vi har en tro på egne evner og en tro på, at vi nok skal spille os væk fra bunden.

- Vi er opmærksomme på vores situation, men vi føler alle sammen, at det går den rigtige vej, Og hvis vi fortsætter sådan her, skal der nok komme flere sejre, siger Makienok.

Han og de øvrige Brøndby-spillere skal forsøge at følge op de seneste gode præstationer, når FC København gæster Brøndby Stadion på lørdag.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip