Brøndby-træner efter god stime: Vi kigger stadig på nedrykningsstregen

Brøndby rykker med hastige skridt væk fra nedrykningsstregen i Superligaen efter en stime med syv kampe uden et eneste nederlag. Senest blev FC Vestsjælland mandag slået med 2-0 på udebane.

15 point i syv kampe har sendt træner Thomas Franks mandskab væk fra de to nedrykningspladser og tættere på Superligaens top. Men Frank fokuserer på nedrykningsstregen.

- Vi gør kun en ting: Vi kigger nedad og lige ud og allerhøjest frem mod kampen mod AGF på søndag, siger Thomas Frank.

Brøndby indtager aktuelt Superligaens ottendeplads med 18 point - kun tre point adskiller holdet fra AGF på tredjepladsen. Afstanden til FC Nordsjælland under stregen er den samme.

- Før sejren over FC Vestsjælland talte vi meget om, at vi skulle have de tre point for at blive en del af det brede midterfelt i Superligaen.

- Det var afgørende for os at bygge videre på vores stime med point - vi har fået point i syv kampe nu, siger Thomas Frank.

- Det giver utrolig meget selvtillid og tro på tingene, at vi kan se, at vi lægger nye lag på i alle faser af spillet. Det defensive, opbygningen af spillet og afslutningerne bliver bedre og bedre, mener Brøndby-træneren.

Brøndby mangler at spille fire kampe i dette efterår. Efter søndagens hjemmekamp mod AGF venter FC Midtjylland, FC København og Sønderjyske før vinterpausen.

/ritzau/

Dagens Gossip