Brøndby-træner er lykkelig for at holde nullet

Brøndby er godt på vej mod avancement til tredje runde af Europa League-kvalifikationen, efter det torsdag aften blev til sejr på 1-0 ude over den skotske pokalmester Hibernian.

Holdets nye træner, Alexander Zorniger, der er i gang med at implementere en ny spillestil i klubben, glædede sig over, at det lykkedes at holde nullet ligesom senest mod Valur Reykjavik.

- Jeg er naturligvis lykkelig for, at vi evnede at holde nullet i en kamp, hvor vi oplevede et meget livligt og medlevende hjemmepublikum.

- Jeg er mest tilfreds med resultatet og vores indsats før pausen, hvor vi leverede en rigtig god indsats, siger Alexander Zorniger til Ekstra Bladet.

Brøndby kom foran allerede i det første minut ved den polske angriber Kamil Wilczek.

Siden var forsvaret med blandt andre Benedikt Röcker afvisende.

- Det var en svær kamp, hvor jeg synes, vi forsvarede os rigtig godt som hold. Det startede helt oppe fra angriberne og ned til forsvaret, hvor vi fungerede som en enhed, siger Röcker til Brøndbys hjemmeside og fortsætter:

- Det er sjovt at spille på det her hold, da man kæmper for hinanden. Det er præcis det, som jeg gerne vil se fra mine holdkammerater. Min egen præstation var fin, men det vigtigste var, at holdet spillede en god kamp.

- Vi skulle stå imod et fysisk pres, da de virkelig gik til den i duellerne. Vi er rigtig glade for sejren, men jeg kan også mærke det i stængerne nu, siger tyskeren.

Der er returkamp i Brøndby på torsdag.

/ritzau/

Dagens Gossip