Brøndby træner med huer og handsker før Cypern-kamp

Brøndbys spillere har taget alternative metoder i brug i forberedelsen til torsdagens kvalifikationskamp til Europa League mod Omonia Nicosia på Cypern.

Selv om det er sommer i Danmark, så var træner Thomas Franks spillere iklædt huer, handsker og træningsdragter under mandagens træning.

- Vi skal ned og spille i 40 graders varme, og vi har forberedt os godt, siger Thomas Frank til TV2 Sportens hjemmeside.

- Vi har fået Team Danmark-professor Lars Nybo, der er verdens førende indenfor termoregulering, til at holde et oplæg for spillerne og for at optimere os til den kamp.

- Hvis man ikke forbereder sig og akklimatiserer sin krop, så mister man 25-30 procent af højintensitetsevnen, og måske 15-20 procent på udholdenheden, så det kunne vi rigtig godt tænke os at minimere, så vi har de bedst mulige forudsætninger for at vinde på torsdag, forklarer den pressede Brøndby-træner.

Mandagens træning var så hård, at venstrebacken Riza Durmisi efterfølgende måtte kaste op.

Det første opgør mod Omonia Nicosia på Brøndby Stadion endte 0-0, så alt tyder på, at der venter Brøndby-spillerne en hård opgave i den cypriotiske varme om tre dage.

Brøndby har fået en skidt sæsonstart med tre nederlag i de tre første kampe i Alka Superligaen.

/ritzau/

Dagens Gossip