Brøndby træner med huer og handsker før Cypern-kamp

Brøndbys spillere har taget alternative metoder i brug i forberedelsen til torsdagens kvalifikationskamp til Europa League mod Omonia Nicosia på Cypern.

Selv om det er sommer i Danmark, så var træner Thomas Franks spillere iklædt huer, handsker og træningsdragter under mandagens træning.

- Vi skal ned og spille i 40 graders varme, og vi har forberedt os godt, siger Thomas Frank til TV2 Sportens hjemmeside.

- Vi har fået Team Danmark-professor Lars Nybo, der er verdens førende indenfor termoregulering, til at holde et oplæg for spillerne og for at optimere os til den kamp.

- Hvis man ikke forbereder sig og akklimatiserer sin krop, så mister man 25-30 procent af højintensitetsevnen, og måske 15-20 procent på udholdenheden, så det kunne vi rigtig godt tænke os at minimere, så vi har de bedst mulige forudsætninger for at vinde på torsdag, forklarer den pressede Brøndby-træner.

Mandagens træning var så hård, at venstrebacken Riza Durmisi efterfølgende måtte kaste op.

Det første opgør mod Omonia Nicosia på Brøndby Stadion endte 0-0, så alt tyder på, at der venter Brøndby-spillerne en hård opgave i den cypriotiske varme om tre dage.

Brøndby har fået en skidt sæsonstart med tre nederlag i de tre første kampe i Alka Superligaen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip