Brøndby-træner: Rejser os når det ser mest sort ud

Brøndby vandt mandag aften 2-1 over FC Nordsjælland i Alka Superligaen.

Cheftræner Auri Skarbalius er meget tilfreds med reaktionen efter 0-3-nederlaget i seneste runde til AaB.

- Det har været en hård uge, hvor vi har kæmpet mentalt, men Brøndby fik igen vist, at vi kan rejse os, når det ser mest sort ud. Vi viste vindermentalitet og rejste os efter en meget dårlig præstation, siger Skarbalius.

- Vi viste de værdier, vi har i klubben. Vi var modige, pressede godt, turde at spille fodbold, og spillerne kom med så meget energi. Vi spillede som et hold, og viste det især, efter FCN udlignede.

- Det er ikke det hele, der var perfekt, men de vigtigste ting for mig var på plads.

Daniel Agger håber på, at sejren giver et afsæt til en stime af sejre.

- Der har været for store udsving i foråret. Stabilitet kommer kun, hvis man viser den energi og den indstilling, vi viste i dag, over flere kampe. Der har været et par kampe på det seneste, hvor det ikke har været der, siger Agger.

- Vi kan nu håbe på, at vi har fået et los i røven og et boost. Vi har set, at vi godt kan spille på den måde, Auri Skarbalius gerne vil have os til. Vi skabte chancer og vi lukkede modstanderne godt ned.

FC Nordsjælland udlignede undervejs direkte på frispark, og Brøndby-målmand Frederik Rønnow tager målet på sin kappe.

- Jeg skal redde den. Det er et tricky spark, og jeg fik generet udsynet. Jeg troede, den kom lige på mig, men den tog et knæk ud ad, så jeg blev fanget på det forkerte ben.

- Men det skal ikke være en undskyldning, for jeg skal redde den. Fodboldspillere laver fejl, og det lærer man af, og jeg synes, jeg reagerede godt efter målet, siger målmanden.

Brøndbys næste opgave er ude mod Randers FC.

/ritzau/

Dagens Gossip