Brøndby-træner ser igen bort fra småskadet Daniel Agger

Landsholdsanføreren Daniel Agger går glip af søndagens hjemmekamp i Alka Superligaen mod OB på grund af en mindre skade.

Brøndby-træner Thomas Frank har valgt at spare Agger, så han er helt sikker på at kunne benytte midterforsvareren på torsdag, når cypriotiske Omonia venter i kvalifikationen til Europa League.

- Efter en god opstart, hvor vi har bygget Daniels fitness op til en lang superligasæson i et tætpakket program, oplevede han et lille stræk i læggen under gårsdagens træning, siger Thomas Frank til Brøndbys hjemmeside.

- I forebyggende øjemed har vi umiddelbart vurderet, at Daniel har bedst af at sidde over i søndagens kamp mod OB, da vi har en lang sæson foran os.

- Vi vil selvfølgelig nødigt undvære ham, men vi har tre andre stærke midtstoppere i truppen til at fastholde vores stærke, defensive organisation, som i sæsonens første fem kampe har haft fire clean sheets og lukket godt ned for modstandernes offensive løb, forklarer Brøndby-træneren.

De tre midterforsvarere, Thomas Frank henviser til, er Martin Albrechtsen, Dario Dumic og Martin Ørnskov.

Daniel Agger blev senest sparet i torsdags, da Brøndby spillede sig videre i Europa League-kvalifikationen mod bulgarske Beroe.

/ritzau/

Dagens Gossip