Brøndby-træner spår FCM som danske mestre

FC Midtjylland virker ikke til at stoppe. Det må stå klart, efter holdet endnu en gang fik fuld gevinst, da Glen Riddersholms tropper i Herning bankede gæsterne fra Brøndby IF med hele 5-2 efter en underholdende og intens kamp.

Brøndbys defensiv sejlede forvirret rundt i store dele af kampen og lavede den ene personlige fejl efter den anden, hvilket FCM straffede uden nåde. Herning-holdet snuppede sin femte sejr på stribe og maksimumpoint med 15 af slagsen efter de første fem runder.

- Hvis de holder på deres hold, så bliver de mestre. De har været gode, og de har klart gjort det bedst indtil videre, lyder spådommen fra Thomas Frank.Han Frank erkendte også, at hans mandskab var niveauer under FCM på dagen.

- Uanset hvor jeg taber, så er det noget pis, og så er jeg indebrændt. I dag (fredag, red.) er vi heller ikke tilfredse, men cadeau til Midtjylland. De er det bedste hold i ligaen, og de har total momentum. De maser os fysisk, teknisk og taktisk. På alle parameter var de bare bedre end os. Og så havde vi fire store personlige fejl, sagde Thomas Frank og fortsatte: 

- Fodbold bliver afgjort af fejl, og hvis man laver fire i samme kamp, så er det svært, sagde Frank, der gav debut fra start til lejesvenden Kenneth Zohore, idet Simon Makienok sad over med en mindre forstrækning.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip