Brøndby-træner: Vi skal bare score ét mål på Cypern

Med 0-0 hjemme mod AC Omonia i det første opgør i tredje kvalifikationsrunde til Europa League var det ikke ligefrem et drømmeudgangspunkt, Brøndby sikrede sig.

Men cheftræner Thomas Frank var godt tilfreds med indsatsen, og han er sikker på, at holdet nok skal levere det nødvendige udebanemål.

- Hvis vi kan levere det her i returkampen, så vinder vi 1-0 eller spiller 1-1, og så er vi videre, lyder det fra Thomas Frank.

- De laver ikke to mål på os, så hvis vi bare scorer ét mål, så er det nok, tror jeg.

Brøndby skabte fire-fem store chancer i begyndelsen af anden halvleg, men ineffektivitet i de forreste gjorde, at det forblev 0-0. Men derudover gjorde holdet mange ting rigtigt, mener Thomas Frank.

- Vi spillede med stor disciplin, stor koncentration og bedre og bedre spil i løbet af kampen. Vi skulle lige i gang, og i anden halvleg tog vi bedre fat i bolden og fik styr på det, siger cheftræneren.

- Med det hold, og den forfatning vi er i med sygdom og skade til Martin Albrechtsen efter 40 minutter, der synes jeg sgu, de unge drenge fortjener en kæmpe cadeau.

Selv om Thomas Frank er meget fortrøstningsfuld omkring turen til Cypern, så vil han på ingen måde påtage sig favoritværdigheden.

Adspurgt hos hvem den ligger, svarer han:

- Klart hos Omonia. Det har den været hele tiden, slutter han.

/ritzau/

Dagens Gossip