Brøndby-træner: Vi skal ikke hænge med hovederne

Skrevet af admin

31/07/2016

Dagens topnyheder

Brøndby var søndag foran 2-0 i hjemmekampen mod AC Horsens i Superligaen, men endte med blot at få uafgjort, da Horsens kom tilbage og fik 2-2.

Brøndbys cheftræner, Alexander Zorniger, opfordrer sine spillere ikke at tage pointtabet for tungt, men i stedet tage ved lære af kampens udvikling.

- Der var mange gode ting fra kampen, og vi var det bedste hold over 90 minutter, men mistede kontrollen i de sidste 15-20 minutter. Der er ingen grund til at hænge med hovederne, siger Zorniger.

- Vi var bedst i de første 70 minutter, men Horsens holdt sig inde i kampen og viste deres kvalitet. De spillede med lange bolde, som ikke er så svært at forsvare sig imod, men de spiller med stort hjerte og vilje, og ud fra det var deres point fortjent.

Andrew Hjulsager scorede igen for Brøndby og har dermed scoret i alle de tre kampe i Superligaen. Han ærgrer sig over, at ikke blev til en ny sejr for holdet.

- Det er selvfølgelig ærgerligt, for vi føler, vi skal stå med tre point, men vi har kun et. Vi havde styr på kampen, men gav initiativet væk. Vi stoppede med at presse fremad, og alle tager to skridt tilbage. Når der ikke er pres på, kan alle løbe ned at score.

Brøndby er inde i et tæt program med både Superliga og Europa League-kvalifikation, og mens Alexander Zorniger medgiver, at spillerne mod slutningen af kampen så brugte ud, mener han snarere, at det var mental træthed end fysisk.

- Spillerne så trætte ud, men der var fire-fem nye spillere i kampen i forhold til kampen i torsdags, så det var et miks af, at de var mentalt trætte, for det var frustrerende for dem at føre 2-0, men at de så kom på 2-2.

- Vi skal lære af det. Vi havde stadig syv-otte minutter (efter udligningen, red.), og vi havde skabt mange chancer inden da, så det kunne vi have gjort igen.

Brøndby skal i kamp igen torsdag, hvor Hertha Berlin kommer på besøg. Første kamp i Europa League-kvalifikationen endte med en 1-0-sejr til tyskerne.

/ritzau/