Brøndby-træner: Vi stod ikke imod rent fysisk

Brøndby tabte et skridt i jagten på bronzemedaljerne, da holdet fra den storkøbenhavnske vestegn måtte se sig besejret med 1-3 af de direkte konkurrenter fra Sønderjyske.

De blå-gule fik ellers en god start på kampen, da Johan Larsson efter 23 minutters spil bragte gæsterne foran, men alligevel kunne Thomas Frank se sit mandskab være bagud med 1-2 ved pausen.

Det irriterede specielt Brøndby-træneren, at man lukkede to mål ind på standardsituationer.

- Vi stod ikke godt nok imod i det fysiske duelspil over hele kampen, og vi var ikke heller dygtige nok på bolden til at tage initiativ i kampen, siger Brøndby-træneren.

- Vi har kun lukket ét mål ind på standardsituationer i de første 19 kampe, så det irriterer mig grænseløst, at vi lukker to mål ind i den samme kamp i dag, siger Thomas Frank.

Jesper Juelsgård havde i fraværet af den skadede Daniel Agger fået chancen fra start i midterforsvaret sammen med Martin Ørnskov, men de formåede ikke at bremse en sprudlende Sønderjyske-offensiv.

- Vi vinder ikke mange andenbolde, og det bliver udslagsgivende. Vi går ikke godt nok ind i duellerne, og vi spiller ikke bolden godt nok rundt. Der var bare ikke mange ting, der fungerede i dag, siger Jesper Juelsgård.

Næste opgave for Brøndby bliver den 13. marts, når Randers kommer på besøg.

/ritzau/

Dagens Gossip