Brøndby-træner: Vi var overmatchet mod Paok

Brøndbys cheftræner Thomas Frank var klar i mælet efter det ydmygende 0-5-nederlag til Paok Saloniki på Toumba Stadium torsdag aften.

De stærke grækere var bedre end Brøndby i alle faser og vandt fortjent i Thessaloniki, erkendte han efter kampen.

- Det er den sværeste udebane, vi har spillet på, og vi vidste, at det ville blive en særdeles hård kamp. De viste, hvilket niveau vi skal op på, hvis vi vil lege med i det her selskab.

- Vi har spillet os frem til at kæmpe med om pladserne i gruppespillet, og i dag mødte vi et hold med et højt topniveau - og de ramte det.

- Det er en dårlig kombination, at vi samtidig ramte et meget lavt niveau, men det ændrer ikke på, at det er uacceptabelt at lukke fem mål ind, og at vi er mega skuffede, siger Thomas Frank til klubbens hjemmeside og tilføjer:

- Vi var overmatchet. Paok var bedre på alle parametre. Vi ankom for sent i presset, og vi tabte én mod én-duellerne - for bare at nævne et par af dem.

- Vi ville rigtig gerne, men vi må indrømme, at vi konstant halsede efter et hold, der leverede stor kvalitet.

Thomas Frank, trænerteamet og spillerne har ikke længe til næste opgave. Allerede på søndag venter Sønderjyske hjemme på Brøndby Stadion.

- Vi har hele tiden holdt snuden i sporet, og det er vigtigt, at vi fortsætter sådan, uanset om vi vinder, taber eller spiller uafgjort.

- Nu gælder det om at komme hjem, få restitueret og få alle mand klar - såvel fysisk som mentalt - til kampen mod Sønderjyske på søndag.

- Vi skal vise, at vi kan rejse os med en sejr foran vores hjemmepublikum, lyder det fra Thomas Frank.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip