Brøndby tror på en stime

Først dukkede de OB. Søndag blev AGF så lagt oven i puljen af gavmilde bidragsydere til Brøndbys voksende pointkonto.

Den dobbelte målscorer Simon Makienok var ikke sen til at afsløre forhåbningerne til en stime, der kan sende Brøndby op gennem midterfeltet og ind i topstriden.

- Det skulle meget gerne ende med flere sejre, sagde Simon Makienok med et bredt vindersmil til Canal 9 efter kampen. For træner Thomas Frank var det endnu en forløsning efter en særdeles svær begyndelse.

- Til sidst er vi i fuld kontrol. Men dér hvor vi er i vores proces, er vi stadig lidt skrøbelige, så et 2-3-mål til AGF havde ikke været rart, erkendte Frank dog.

Han ser stærk fremgang i flere aspekter af Brøndbys offensiv.

- Vi er blevet dygtigere til at holde fast i bolden, hvor vi har været dårlige, og så er vi blevet langt farligere på vores omstillinger, forklarede Thomas Frank.

Han ærgrede sig dog over, at Casper Sloth fik hjælp af en passiv Brøndby-defensiv og målmand Lukas Hradecky i forbindelse med sit reduceringsmål til 1-2.

- Det irriterer mig, når vi har arbejdet så meget med defensiven, pointerede Thomas Frank.

Han skal nu bruge ugen op til lørdagens møde mod FCK på hjemmebane på at finde ud af, om Simon Makienok bliver klar efter den skade, der udløste hans udskiftning i anden halvleg.

- Jeg tror ikke, det er så alvorligt. Men nu må vi se, hvor slemt det er, Vi havde jo et rigtig godt alternativ at smide ind, sagde Brøndby-træneren med henvisning til den indskiftede målscorer Kenneth Zohore.

Dagens Gossip