Brøndby tror stadig på bronzemedaljerne

Skrevet af admin

20/04/2015

Mest læste i dag

Brøndby har været inde i en god stime på det seneste, men søndag gik den ikke længere. Holdet fra Vestegnen tabte til Hobro, hvilket var det første nederlag siden 8. marts.

I Alka Superligaen ligger Brøndby fortsat nummer tre, hvilket også er holdets erklærede mål for sæsonen.

Men både Randers FC, Hobro, FC Nordsjælland og AaB puster Brøndby i nakken, og netop kampen om bronzemedaljerne ser ud til at blive tæt og spændende.

Selvom Brøndby tabte et skridt søndag, så er holdet stadig optimistisk omkring chancen for at få medaljer. Det siger holdets målmand Lukas Hradecky.

- Vi har gjort det sværere for os selv, da vi tabte til Hobro. Men jeg tror på, vi kan tage bronzemedaljerne, men det kræver, vi begynder at spille bedre.

- Vi skal arbejde på at finde glæden frem og blive bedre til at kæmpe for hinanden, siger målmanden.

Brøndby har tabt tre gange til Hobro i denne sæson, og netop de manglende point fra disse kampe kan komme til at koste dyrt for Brøndby. Det siger Brøndbys rutinerede midtbanespiller Martin Ørnskov.

- De ni point, som vi har tabt til Hobro, kunne virkelig have gavnet os. Vi burde have fået flere point mod Hobro, men de er svære at spille imod, siger Ørnskov.

Martin Ørnskov håber og tror på, at Brøndby fastholde tredjepladsen og dermed vinde bronzemedaljerne, som bliver uddelt i slutningen af maj.

- Vi vil sindssygt gerne vinde medaljer, og vi går stenhårdt efter det. Bronzemedaljerne er et kæmpe mål for os, og selvom vi spillede dårligt mod Hobro, så tror vi stadig på det, siger Ørnskov.

Græstæppet på Brøndby Stadion har fået meget kritik, men nu er der blevet lagt et nyt græstæppe på banen. Det kan være med til, at Brøndby kan spille bedre på hjemmebane, selvom det ikke skete søndag mod Hobro.

- Vi er lykkelige for, at vi har fået et godt underlag. Vi skal kunne spille bedre på den bane, men det lykkedes ikke mod Hobro, erkender Ørnskov.

/ritzau/