Brøndby ud af første kvartal med minus på 5,7 millioner

Det er trange tider i den tidligere storklub Brøndby, og det er ikke kun på banen at forholdene halter gevaldigt.

I dag præsenterede klubben resultatet for årets første tre måneder, og det viser et underskud på 5,7 millioner kroner før skat.

Det eneste glædelig er, at underskuddet i årets første kvartal dog er noget mindre end i samme periode sidste år, men det er altså stadig røde tal der står på bundlinien.

Og bestyrelsen i den kriseramte fodboldklub nedjusterer nu forventningerne til årets resultat for 2012 til et mindre underskud. Indregnet i de nye forventninger er følgende:

  • Der forventes en placering mellem de seks bedste i Superligaen i efteråret 2012.
  • Det forventes, at Gildhøj Centret sælges i løbet af 2012, men der er ikke indregnet en gevinst ved salg af den del af Gildhøj Centret, som Brøndby IF ejer.
  • Der er indregnet transferindtægter samt træningskompensation i henhold til FIFA's regler, hvoraf hovedparten allerede er realiseret/aftalt.

Nedjustering af forventningerne til årets resultat for 2012 har en negativ påvirkning af forventningerne til koncernens likviditetstræk i 2012, og det forventes at der er behov for styrkelse af koncernens likviditet i løbet af de kommende 3-4 måneder, lyder det i dag fra Brøndby.

Bestyrelsen vil i løbet af kort tid komme med deres anbefaling til, hvordan koncernens likviditet styrkes.

Dagens Gossip