Brøndby udskifter udskældt græstæppe

Modstandere, trænere og Brøndbys egne spillere har i de seneste sæsoner haft travlt med at kritisere græstæppet på Brøndby Stadion.

Op til den nye sæson har klubben valgt at gøre noget ved problemet, så underlaget i højere grad egner sig til at spille poleret fodbold.

For lidt over fire uger siden begyndte arbejdet med at udskifte græsset på Brøndby Stadion, og torsdag aften bliver græsset testet for første gang, når Brøndby møder Valur i kvalifikationen til Europa League.

- Det er fire uger siden, vi begyndte udskiftningen af græstæppet, og processen er gået rigtig godt, siger Chris Hague, der er baneansvarlig, til Brøndbys hjemmeside.

- Græsset er vokset rigtig flot, og jeg er meget tilfreds med, hvordan banen ser ud efter blot fire uger, men vi har stadig noget arbejde foran os.

- Der skal stadig vokse lidt mere græs på enkelte steder på banen. Vi er dog som sagt kun fire uger inde i processen, så banen er i den rigtige tilstand i forhold til, hvor vi skal være i processen, tilføjer han.

Onsdag aften blev der trænet på banen for første gang, og straks efter torsdagens kamp vil man gå i gang med klargøringen af banen til næste søndags kamp mod Esbjerg i Alka Superligaen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip