Brøndby venter med udmelding i sag om internetkritik

Offentligheden kommer til at vente et stykke tid på en reaktion fra fodboldklubben Brøndby, der tirsdag havnede i et mediestormvejr.

Brøndbys bestyrelsesformand og storaktionær, Jan Bech Andersen, har ifølge blandt andre Jyllands-Posten, Ekstra Bladet og BT skrevet kritiske indlæg om nuværende cheftræner Thomas Frank og tidligere sportsdirektør Per Rud på et fanforum.

Ifølge tipsbladet.dk meddeler Brøndbys kommunikationschef, Christian Schultz, i en sms, at Brøndby ikke kommer med en udmelding tirsdag.

Historien om Jan Bech Andersen kom frem, dagen før Brøndby præsenterer klubbens årsrapport.

Formanden har angiveligt brugt profilen "Oscar" til at ytre sig om Thomas Frank og Per Rud på Sydsiden Online.

Om købet af svenskeren Johan Elmander i sommeren 2014 lød det den 15. december sidste år således fra "Oscar":

- Det har været - endnu - et dyrt bekendtskab. Og ja, en anden træner bør kunne få mere ud af det, og det er der fokus på. Jeg er overbevist om, at vi ser ændringer inden længe, men det skal være den rigtige. Ellers er vi lige vidt.

- Pilen peger kun på Thomas og staben. Elmander var Thomas og Per's beslutning - ingen andre. Der er ikke leveret - længere er den ikke, og det får konsekvenser.

Endnu hårdere var tonen, da "Oscar" den 4. januar i år gav sin generelle mening til kende om Per Rud.

- Per Rud var komplet og helt aldeles inkompetent - det beviser ni ud af ti indkøb, der er og var helt ude i skoven. Det har kostet os ufatteligt mange penge, skrev "Oscar" ifølge Jyllands-Posten.

Thomas Frank har endnu ikke sagt noget i sagen. Per Rud har over for TV3 Sport ytret, at "jeg håber, at Jan Bech Andersen går ud og benægter, at det er sket".

/ritzau/

Dagens Gossip