Brøndby: Vi er lidt handlingslammede

- Vi er i et vakuum og er lidt handlingslammede, fordi vi befinder os mellem to bestyrelser. På den ene side har vi en bestyrelsen, der ikke kan træffe beslutninger om fremtiden, og på den anden side ved vi, at den nye først bliver valgt den 10. juni, siger Tommy Håkansson.

Lige nu står Brøndby i den akutte situation, at otte af klubbens spillere har kontraktudløb med udgangen af juni og derfor frit kan skifte klub derefter.

Ifølge sporten.dks oplysninger har klubben indledt dialog med Dennis Rommedahl, Jens Stryger Larsen og Jan Kristiansen, mens Riza Durmisi, Anders Randrup, Brent McGrath, Jannik Skov Hansen og Mathias Larsen enten får lov at smutte eller ikke bliver tilbudt nye kontrakter alt efter øjnene, der ser.

Hvis I så gerne vil forlænge med en af jeres spillere, kan I så gøre det før den 10. juni?

-Vi kan gøre det, at vi lægger kortene frem, og så tager den kommende ledelse stilling til det, men det ville ikke være rigtigt at forlænge kontrakter eller træffe større afgørende beslutninger, før den nye bestyrelse er blevet valgt, siger Tommy Håkansson.Når man nu ikke ved, hvem der er ledelsen fremover, hvem er det så, der kan træffe beslutningerne?

- Det er Ole Bjur, der som sportschef har ansvaret for kontrakter og for transfervinduet, som han har planlagt længe. Jeg skal sørge for, at han har pengene, og så kunne man jo forestille sig, at der også er dialog med nogle af dem, der kommer til at bestemme efter den 10. juni, så der var en fornemmelse af, at man gik i samme retning, siger Tommy Håkansson.

Dagens Gossip