Brøndby vil finde dirigentstokken frem mod islændinge

Kampen mod Valur Reykjavik torsdag aften på Brøndby Stadion bliver hjemmebanedebut for klubbens nye tyske cheftræner, Alexander Zorniger.

Selv om den første af to kvalifikationskampe i Europa League endte med en 4-1-sejr til Brøndby, så bliver returkampen ikke en stille og rolig oplevelse, vurderer Brøndby-backen Johan Larsson.

- Vi har et godt udgangspunkt, men vi skal stadig angribe kampen og tage dirigentstokken fra start. Vi skal vise, vi vil vinde kampen, siger Larsson til klubbens hjemmeside.

Det handler også om at få Zornigers system ind på rygraden så hurtigt som muligt.

- Det bliver fedt at prøve vores nye spillestil foran vores fans. Det er en anden stil end de sidste par sæsoner. Der kommer til at være mange dueller og mange spillere tæt på bolden.

- Det er et vigtigt skridt frem mod starten på Alka Superligaen, og systemet begynder at fungere bedre og bedre

- Det er ikke helt på plads endnu, men hvis vi kan få fansene i ryggen, kan vi give den endnu mere, og det bliver fedt at spille foran vores fans på Brøndby Stadion igen, lyder det fra den svenske højreback.

Han glæder sig over den nye spillestil, som han har fundet sig godt til rette i - også selv om det hele stadig er nyt efter kun et par ugers træning med det nye system.

- Det er en sjov måde at spille fodbold på, og systemet passer mig godt. Man skal tage masser af løb, og det er noget af det, jeg er god til, siger han.

Trods den komfortable 4-1-føring fra sidste uges sejr i den islandske hovedstad, Reykjavik, blæser Brøndbys midtbanespiller Christian Nørgaard til angreb.

- Vi skal angribe kampen på samme måde som i første kamp. Vi skal stadig skabe et godt resultat og ikke gå ud og forsvare en føring på 4-1. Vi er det bedste hold, og derfor skal vi gå ud for at vinde kampen.

- Vores føring fra første kamp må ikke blive en hvilepude, slet ikke på denne tid af sæsonen. Det handler for alle om at vise sig bedst muligt frem op til sæsonstart, så vi skal være klar fra start, siger Nørgaard.

Kampen spilles torsdag klokken 18.30.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip