Brøndby vil have bindende tilsagn fra mulige investorer

Tirsdag udsendte Brøndby en fondsbørsmeddelelse for at fortælle, at man nu  prøver på at omsætte de positive udmeldinger i medierne fra mulige investorer til bindende tilsagn om at købe aktier.

- Foranlediget af en række positive udtalelser i pressen fra potentielle Brøndby IF investorer søger Brøndby IF at formalisere en række investorers henvendelse til juridisk bindende tegningstilsagn.

- Så snart dette måtte komme på plads, vil Brøndby IF informere herom, lyder det i fondsbørsmeddelelsen.Det skal formentlig forstås sådan, at Brøndby nu vil have forretningsmanden Thomas Rasmussen til at omsætte sine løfter om at ville hjælpe klubben til konkrete investeringer i de nye aktier. Spørgsmålet om Brøndby også har kontakt til andre investorer i den samme økonomiske vægtklasse kunne ikke afklares, da Tommy Håkansson sad i et møde, da sporten.dk kontaktede ham umiddelbart efter fondsbørsmeddelelsen var blevet udsendt.

Onsdag og torsdag er de to sidste dage, hvor der er mulighed for at indløse de tegningsretter, som er blevet uddelt til de eksisterende aktionærer i forholdet en til tretten. Der er siden blevet handlet med tegningsretterne, men efterspørgslen har ikke været overvældende. Således har kursen for en tegningsret nede i nærheden af en øre stykket.

Men der bliver købt Brøndby-aktier. Og det er ikke kun den samling af 12 tidligere Brøndby-stjerner anført af John 'Faxe' Jensen, der om mandagen meddelte, at de bakker op og investerer i klubben.

Også blandt mere prominente fans bliver der handlet. Blandt dem er folketingsmedlemmet Stine Brix fra Enhedslisten. Hun meddeler på sin twitter-profil, at hun har investeret 500 kroner i klubben fra den københavnske vestegn.

- Så ejer jeg 250 Brøndby-aktier :), skrev hun tirsdag på twitter.

Her er køreplanen for resten af aktie-emissionen:

25. april: Tegningsperioden slutter.

30. april: Offentliggørelse af resultatet af udbuddet.

Der er dog to betingelser, der skal være opfyldt, før aktieemissionen gennemføres. Der skal minimum være et provenu på 60 mio. kroner til Brøndby. Og hvis der den 30. april fortsat er risiko for Brøndby rykker ned - og det er der - vil kapitaludvidelsen kun blive gennemført, hvis det vurderes, at den tilfører klubben nok arbejdskapital til at understøtte den daglige drift i minimum 12 måneder.

Direktør Tommy Håkansson har tidligere meldt ud, at han har forhåbning om, at der bliver tilført omkring 100 mio. kroner, og dermed må betingelserne siges at være opfyldt.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip