Brøndby ville fyre Auri Skarbalius i vinter

Hvis Brøndby om fire spillerunder stadig kan kalde sig Superliga-klub, kan cheftræner Auri Skarbalius ånde lettet op. Han har om nogen været under pres gennem sæsonen, for det er ikke kun anonyme spillere, fans og medier, der har været på nakken af ham, men også hans egen arbejdsgiver.

Ifølge sporten.dks oplysninger var det kun, fordi John Faxe Jensen takkede nej til jobbet, at Auri Skarbalius stadig i dag er cheftræner for klubben.

Ved vinterpausen var der enighed i bestyrelsen om, at man skulle fyre Auri Skarbalius, der i efteråret blot havde hentet 3 sejre og efterladt Brøndby på en sidsteplads i Superligaen, men på grund af den pressede økonomi var der ikke penge til at hente en afløser udefra, og den eneste løsning var derfor at rekruttere internt.

Her pegede pilen mod assistenttræner Bent Christensen eller konsulent John Faxe Jensen, men førstnævnte blev aldrig spurgt, da man ikke vurderede, at han ville bidrage med nogen nævneværdig effekt at hente en træner, der i så udpræget grad var en del af det team, der ikke havde fået tingene til at fungere.

Derfor stak man en føler ud til Faxe, der dog valgte at takke nej. Han var tilfreds med sin konsulent-rolle og var ikke interesseret i at tage hele ansvaret for holdet på det tidspunkt, lød hans besked, og så var sagen klar: Auri måtte fortsætte, fordi økonomien ganske enkelt ikke rakte til andet.

Sporten.dk har været i kontakt med både direktør Tommy Håkansson og John Faxe Jensen, men ingen af dem ønsker at kommentere historien.

 

 

 

Dagens Gossip