Brøndbys Durmisi: Jeg skal væk til sommer

Brøndbys venstreback Riza Durmisi har været en stor profil for klubben i denne sæson, hvor han også har slået igennem på det danske landshold.

Brøndbys fans skal dog kigge godt på Durmisi i sæsonens sidste kampe, for til sommer regner han med at være fortid i klubben.

- Jeg skal videre til sommer og prøve noget nyt. Jeg gør det ikke for hvilken som helst klub, det skal være det rigtige setup, for jeg har det rigtig godt i Brøndby, siger Durmisi.

- Jeg tager tingene, som de kommer. Jeg har spillet over 100 kampe og er inde omkring landsholdet, så det er kun naturligt for mig at se, om der er noget for mig i udlandet.

- Men jeg gør det ikke for enhver pris. Det er en drengedrøm for alle unge spillere at komme til udlandet. Jeg tager ikke ud for at komme tilbage igen, men hvis jeg tager til udlandet, er jeg også sikker på, det er det rigtige.

Durmisi erkender, at hans niveau dette forår ikke har været så højt, som det han viste i efteråret.

- Jeg prøver altid at give så meget som muligt, men det kan være svært at præstere højt, når det ikke går så godt for holdet. Det er nemmere, når holdet er godt kørende.

- Jeg forsøger altid at give 100 procent for holdet. Det er det vigtigste for mig. Holdet kommer før mig, og jeg er glad for at bidrage med et mål.

22-årige Riza Durmisi forlængede i efteråret sin kontrakt med Brøndby, så den gælder til sommeren 2018.

/ritzau/

Dagens Gossip