Brøndbys overlevelse lurer

Bag den ene skyttegrav lurer en nu meget nærværende nedrykning. Bag den anden gemmer konkursen sig. Dén konkurs, der i værste fald gjorde gårsdagens bundgys mod Silkeborg til den sidste hjemmekamp i den nuværende Brøndby-æra.

Glipper emissionen i den kommende uge, er det slut med fodbold på første klasse på Den københavnske Vestegn i denne omgang, men klubben er fortrøstningsfuld.

- Jeg tror ikke, det var den sidste kamp på Brøndby Stadion. Jeg håber aldrig, jeg kommer til at se den sidste kamp herude, og jeg håber helt klart på, at vi har en fremtid foran os med muligheder. Forhåbentlig med en succesfuld emission og med mulighed for at udnytte det potentiale, der ligger i vores unge spillere fremadrettet, siger Brøndby-direktør Tommy Håkansson.

I disse dage handles de såkaldte tegningsretter, der er udstedt til Brøndbys eksisterende aktionærer. Tegningsretterne kan bruges til enten at købe de aktier tilbage for, som de har erstattet, men de berettiger også aktionærerne til at sælge deres aktiepost videre til højestbydende. Tegningsperioden udløber på torsdag. Derfor er de kommende dage noget nær altafgørende.

Skal Brøndby redde skindet, skal aktieemissionen indbringe minimum 60 millioner kroner. Først skal tegningsretterne dog handles, og det går indtil videre godt. Derfor håber Tommy Håkansson på, at der kommer væsentligt flere penge i kassen end minimumsbeløbet.

- Vi kan se, at der indtil i fredags er solgt 22 millioner tegningsrettigheder. Der er en dag i morgen (i dag, red.) også, hvor de bliver solgt, og jeg har forventninger til, at der bliver solgt rigtig mange her, forklarer Håkansson, inden han vender sig mod, hvad det kan få af betydning i kolde kontanter.

- Jeg har en forhåbning om, at vi ender i en model, hvor vi får på den gode side af 100 millioner i kassen. Det bygger jeg på, hvor mange tegningsrettigheder, vi har omsat, slutter Brøndby-direktøren.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip