Brøndbytræner: Elmander slået af som frontangriber

I lørdagens 1-0-testsejr over svenske Falkenbergs FF lagde skarpe iagttagere måske mærke til, at Brøndbys angriber Johan Elmander spillede en uvant og mere tilbagetrukken position end tidligere.

Og pladsen som offensiv midtbanespiller - den såkaldte 8'er - til Elmander er en mulighed, der sagtens kan komme i spil i den kommende sæson, fortæller cheftræner Thomas Frank til klubbens hjemmeside.

- Johan har nogle klare kompetencer, som vi gerne vil bringe i spil. Lige nu ser det ud til, at Teemu Pukki har sat sig på 9'er-positionen - han scorede også et flot mål mod Falkenbergs FF.

- Så vi vurderer, at Johan også godt kan indtage en rolle bag den forreste angriber, siger Thomas Frank.

Så meget forandrer det ikke for Elmander, der masser af gange i karrieren har spillet lige bag den forreste angriber.

- Han har tidligere spillet 10'er-positionen, og nu da vi har vendt trekanten på midtbanen om og spiller med to 8'ere, så er han også i spil til den position.

- Vi synes, han har nogle gode kompetencer på bolden i forhold til både at flytte den hurtigt videre, men også at sætte den afgørende pasning i dybden.

- Han har et godt blik for spillet og sine holdkammerater samt en fysik, som kan være god at have centralt i banen, lyder forklaringen fra Thomas Frank.

Hvilken plads Elmander skal spille i næste kamp, kan man se på torsdag, når Europa League-kvalifikationskampen mod AC Juvenes sparkes i gang klokken 19 på Brøndby Stadion.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip