Brøndbytræner: Vi skaber for få chancer

Der var ikke mange Brøndby-chancer at skrive om torsdag aften, da vestegnsklubben sikrede sig avancement til tredje runde af Europa League-kvalifikationen efter en kedelig 0-0-kamp på Brøndby Stadion mod bulgarske Beroe.

Brøndbys cheftræner, Thomas Frank, erkender da også, at hans hold i øjeblikket kæmper med at skabe chancer.

- Vi skaber ikke nok chancer. Det slider vi med. Vi skal vende hurtigere fremad, og det bliver vi også bedre til i anden halvleg, siger Thomas Frank.

I det første opgør i Bulgarien for en uge siden skabte Brøndby heller ikke mange chancer, men scorede alligevel dobbeltopgørets eneste mål efter en dødbold.

Alt i alt godkender Thomas Frank kampene mod de jævnbyrdige bulgarere, hvis man ser bort fra første halvleg torsdag i Brøndby.

- Det er svært at vurdere niveauet, fordi det er et bulgarsk hold, som spiller lidt atypisk, men det svarer vel til en superligakamp. Tre ud af fire halvlege mod Beroe har været godkendte.

- I anden halvleg i dag får vi spillet hurtigere, vi er i bedre positioner, og vi vender meget mere fremad og spiller mere fremad.

- Vi var lidt låste i første halvleg, hvor vi heller ikke ville sætte bolden for meget på spil, fordi vi vidste, at når de fik bolden, så ville de sende den ned bag os, siger Thomas Frank.

Efter 78 og efter 80 minutter fik bulgarerne sine eneste to nævneværdige scoringsmuligheder, men var uskarpe. Thomas Frank glæder sig over, at hans mandskab nu har holdt målet rent for fjerde gang af fire mulige i europæisk sammenhæng.

- Vi holder målet rent igen. Det er fjerde kamp i Europa, så det er jeg tilfreds med.

- Samtidig får vi værdifuld erfaring til vores unge europæiske hold, som vi kan tage med til næste runde, siger Thomas Frank.

I næste runde møder Brøndby AC Omonia fra Cypern. Dem kender Thomas Frank endnu ikke så meget til.

/ritzau/

Dagens Gossip