Bruce Willis sætter luksusvilla til salg

Skuespilleren har sat ejendommen til salg for 22 millioner dollars, godt 126 millioner kroner, angiveligt fordi familien mangler plads.

Willis og hans unge kone Emma Heming bor i huset med deres étårige datter Mabel, men actionstjernen har også tre døtre fra sit ægteskab med Demi Moore og de har efter sigende brug for flere sove- og badeværelser end de 11, huset rummer af hver.

Den 930 kvadratmeter store villa er opført i 1923 og gennemistandsat med blandt andet topmoderne køkken Der er også bibliotek og hjemmebiograf af professionel standard.

Udenfor er der tennisbaner og pool med god plads til at holde fest ved bassinkanten.
Ifølge ejendomsmæglerhjemmesiden Redfin betalte Willis selv 6,3 millioner dollars for boligen i 2004 og kan se frem til en fortjeneste på over 90 millioner kroner, hvis han finder en køber, som kan og vil lægge udbudsprisen.

Før den 58-årige »Die Hard«-stjerne flyttede ind, boede en lang række kendisser fra Lucille Ball til Michael Jackson på adressen, Willis købte huset af filmproduceren Alan Ladd Jr..

Skuespillerens ejendomsmægler tilbyder kun en rundvisning, hvis den potentielle købers bank på forhånd har godkendt en handel til 115 millioner kroner eller derover.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip