Brud skubbede ham ud fra klippe: Gom blev advaret inden bryllup

- Deres måde at være på overfor hinanden, det virkede ikke som et lykkeligt, kærligt forhold, som du normalt ville se. Det var vel bare enormt akavet.

Sådan siger Cameron Fredrickson, ven af den nu dræbte Cody Lee Johnson, til missoulan.com. 25-årige Johnson blev tilbage i juli skubbet ud fra en klippe af sin 22-årige hustru, som han var blevet gift med blot en uge forinden.

Cameron Frederickson og andre venner havde advaret Cody Lee Johnson mod at gifte sig med Jordan Linn Graham. De mente, at hun var asocial og uhøflig. Det prellede dog af på Cody Lee Johnson, der glædede sig til brylluppet.

Læs også: En uge var nok: Nygift kvinde skubber mand ud fra klippe

Fredrickson, der arbejdede sammen med Johnson, meldte ham savnet, da han ikke mødte op på arbejde den 8. juli. Han blev mistænksom, da Jordan Linn Graham ændrede sin forklaring flere gange.

I første omgang sagde hun, at han var taget afsted med nogle venner.

11. juli sagde hun til politiet, at hun havde fundet hans lig i en kløft. Terrænet var så ufremkommeligt, at han måtte hentes op i en helikopter. Det undrede derfor politiet, at hun havde været i stand til at finde ham der.

16. juli indrømmede hun omsider, at hun havde skubbet ham ud fra en klippe.

Læs også: Bryllup aflyst: Brud og brudgom anholdt på rådhuset i Haslev

7. juli havde parret været på vandretur i nationalparken Glacier. Her var de kommet op at skændes. Cody Lee Johnson tog fat i Jordan Linn Grahams arm, og hun fjernede den vredt igen. Ifølge hendes forklaring kunne hun have gået fra ham der, men hun var så vred, at hun skubbede ham ud over klippekanten.

Hvordan det kom så vidt, er en gåde for parrets venner.

- Hvorfor gik hun ikke bare væk? spørger Joran Linn Grahams ven, Lytaunie Blasdel.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Dagens Gossip