Bruninho punkterer Viborg med sen scoring

Skrevet af admin

12/09/2015

Dagens topnyheder

Der var vigtige point på spil på Viborg Stadion lørdag i Alka Superligaen, da Viborg hjemme tog imod FC Nordsjælland, og det kunne ses.

I en jævnt trist affære skulle man helt hen til kampens sidste minut, før Bruninho dukkede op og headede 1-0-sejren hjem for FC Nordsjælland, mens Viborg trak sorteper i den tunge ende.

Det var Bruninhos sjette sæsonscoring, og sejren betyder, at FC Nordsjælland spillede sig op på ti point, mens Viborg ligger i den tunge ende med otte point efter otte kampe.

Hjemmeholdet mødte op med et 1-2-nederlag til Sønderjyske i bagagen og gav debut til lejesvenden fra Dinamo Zagreb Ante Rukavina.

FC Nordsjællands træner, Olafur Kristjansson, havde sendt Joshua John på bænken, mens der var plads til Oliver Thychosen, som udgjorde en offensiv sammen med Bruninho og Emiliano Marcondes, mens Marcus Ingvartsen også var henvist til bænken.

Nordsjællænderne skulle revanchere sig fra nederlaget til Brøndby, før ligaen holdt pause på grund af landskampene, og var i perioder i fint spillemæssigt humør. Efter et kvarter var Thychosen tæt på med et hovedstød, men forsøget gik lige over overliggeren.

FCN kombinerede bedst i indledningen og var stærkest offensivt og i spillet med bolden, mens Viborg ikke var skarpe og lignede et hold, der skulle satse på dødbolde og omstillinger som våben, hvis de skulle hente en sjælden sejr over FCN.

Det gav til tider forvirrende spil og forsøg i begge ender. Efter en halv time brændte Martin Vingaard først for gæsterne og kort efter, var det så Rukavina, der forsøgte sig med et hovedstød, men han måtte se FCN-målmand David Jensen klare forsøget. Generelt manglede Rukavina kvalitet i flere situationer.

Fem minutter før pausen var det netop en omstilling, der satte et angreb i gang for hjemmeholdet, men Jeppe Curths kontraangreb løb sigende ud i ingenting, og første halvleg endte målløs.

Billedet var det samme i begyndelsen af anden halvleg. FCN kombinerede bedst, men manglede at gøre arbejdet færdigt oppe foran.

Viborg var heller ikke effektive, når de nåede frem til FCN-målet, mens dommeren havde nok at se til og uddelte fire gule kort i halvlegens første 13 minutter.

Med 20 minutter igen var Oliver Thychosen alene igennem, men FCN-spilleren fik ikke afsluttet, mens muligheden var der.

Gæsterne sendte Joshua John på banen i slutfasen i stedet for Gudmundur Thorarinsson, og netop John gled fri kort før tid og sendte et perfekt indlæg ind fra venstre, som Bruninho kunne heade i mål.

Dermed var tre point og Bruninhos sjette sæsonscoring en realitet.

/ritzau/