Bryan Adams hovednavnet til Jelling Musikfestival

Det er et af de helt store publikumsønsker, der går i opfyldelse, når Jelling Musikfestival nu kan tilføje den canadiske megastjerne Bryan Adams til programmet til årets 25 års jubilæumsfestival.

Bryan Adams står bag nogle af musikhistoriens største poprockballader, og med hits som "Summer of '69", "(Everything I Do) I Do It For You" og "Heaven" indtager han den sidste weekend i maj hovedscenen på Jelling Musikfestival, der er Danmarks 3. største af slagsen.

- Få kan som Bryan Adams skrive de helt store stadion-rock sange, der kalder på tændte lightere og fællessang hos publikum. For 5 år siden gav han et brag af en koncert på Jelling Musikfestival, der fik rigtig mange af vores gæster til at ønske at se ham igen. Derfor har vi længe arbejdet på at få ham på scenen og er utroligt glade for at kunne præsentere ham netop samme år som vi kan fejre 25 års jubilæum, lyder det fra festivalens booker Lars ”Charlie” Mortensen.

Bryan Adams har siden sit første album i 1980 haft mere end 15 singler placeret på den amerikanske top 20 og har på verdensplan solgt op mod 100 mio. albums og singler. Det helt store gennembrud kom med albummet 'Reckless' fra 1984 hvor fra hits som 'Run To You', Tina Turner-duetten 'It's Only Love' og 'Summer of '69' stammer fra.

Jelling Musikfestival får desuden besøg af blandt andet Volbeat, Nephew, Rasmus Seebach og en lang række andre danske artister. Festivalen startede i 1989 i Jelling og har langsomt, men sikkert vokset sig til landets 3. største festival med omkring 30.000 besøgende årligt og mere end 80 koncerter fordelt på fire dage.

Dagens Gossip