Bryderne på medaljehøst i Herning

Fire Kolding-brydere deltog i weekenden i VenneCup, som er et internationalt brydestævne primært for drenge/ungdom. I år  var stævnet hovedsagligt besøgt af danske, norske og tyske klubber.

Emil Moos i 47 kg, Nicolaj Schrøder i 53 kg, Emil Vendeltorp i 66 kg og Camilla Schrøder i 55 kg deltog fra KIF Brydning.

Emil Moos gik ubesejret gennem alle puljekampene med en lang række flotte grebskombinationer og var sidst på dagen klar til finalen mod den lokale helt Turpal Bisultanov. Her blev Emil dog fanget i lang række oprulninger og tabte dermed finalen på point.

Emil måtte derfor tage til takke med sølvmedaljen, efter en flot indsats.

Nicolaj Schrøder gik ligeledes ubesejret gennem puljekampene og var klar til finalen mod Marcus fra Nakskov. Nicolaj havde hele dagen brydet særdeles klogt og vist et par flotte kast, og finalen var ingen undtagelse, en sikker pointsejr sikrede helt fortjen Nicolaj guldmedaljen.

Emil Vendeltorp viste flot brydning og gik ubesejret helt til semifinalen, som han dog tabte knebent på point. En ærgerlig og 100 procent opsat Emil var derfor klar til finalen om 3-4 pladsen, som han vandt meget sikkert.

Camilla Schrøder var i gruppe med fire andre piger og viste ligesom drengene at det var Kolding der satte dagsordenen. Efter fire flotte faldsejre havde Camilla sikret KIF Brydning endnu en guldmedalje.

En absolut godkendt indsats med kun to tabte kampe, som blev yderligere cementeret da Camilla og Nicolaj blev udråbt som henholdsvis bedste pige og bedste drengebryder.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip