Bryllupsdag 12.12.12 kl. 12.12: Mange danskere vil giftes på caribisk strand

Allerede nu melder resjebureauerne om stor interesse for at blive gift den 12 december bed middagstid.

Det er ikke sikkert det siger dig noget, men det hjælper måske hvis vi skriver det sådan her: 12.12.12 kl. 12.12. Dermed kan selv de mest glemsomme mænd fremover huske deres bryllupsdag, og den slags kan spare en mand for mange problemer.

Umiddelbart indbyder denne decemberdag ellers ikke til fnuglette, hvide bryllupskjoler med bare skuldre, men når brylluppet står på en kridhvid sandstrand i varmen i Caribien eller i Det Fjerne Østen, så er der ingen mislyde, når bryllupsklokkerne ringer.

Spies, der er Danmarks største udbyder af rejser, har for længst fået de første bookinger til romantiske bryllupper i tropiske omgivelser.

– I Punta Cana i Den Dominikanske Republik har flere hoteller egne ansatte, der sørger for ”nøglefærdige” bryllupspakker. Et af de mest populære er Hard Rock Hotel, der kan tilbyde hele ni bryllupstemaer såsom ”El Sol”, ”White Rosette” eller ”Rocker Chic”. Fælles for alle er, at vielsen foregår på stranden, og der er plads til 30 gæster, siger produktchef Carlos Cebrian.

Den billigste løsning er inkluderet i rejsens pris, der for 14 dage løber op i ca. 20.000 kr. pr. person med fly, luksusværelse med egen spa og naturligvis All Inclusive med både mad og drikke.

– Hotellet sørger for alt lige fra præst, vidner og bryllupsopstilling på stranden til champagne, bryllupsmiddagen og morgenmad på sengen til brudeparret, fortæller Carlos Cebrian.

Er man frisk på at betale for et større og mere luksuriøst arrangement, ligger priserne fra 1.500 til 4.500 US dollars.

Også Mexico lokker mange brudepar, der drømmer om at blive gift i solen og med sand mellem tæerne.

- The Royal i Cancun er et af de mere fashionable steder, hvor man også har eget kontor med flere såkaldte wedding planners ansat. Igen står brylluppet på stranden – og hotellet sørger bl.a. for, at brudeparret kan rejse hjem med et flot fotoalbum med 72 fotos og en dvd med andre billeder. Igen skal man afsætte ca. 20.000 pr. person til et 14 dages ophold med alt inkluderet, siger Carlos Cebrian.

Maldiverne er også med på Top 5 over de mest populære områder til drømmebrylluppet. ”Pakkerne” her ligner meget arrangementerne i Caribien og Mexico. Dog får man kun en uge for 20.000 kr. pr. person.

Også på danskernes foretrukne rejsemål i Det Fjerne Østen, Thailand, kan man klare et romantisk bryllup. Og her er der frit valg mellem f.eks. et europæisk eller et buddhistisk bryllup med deltagelse af lokale munke. –

Flere hoteller på f.eks. Phuket har specialiseret sig i bryllupper – også dem af f.eks. sølv, fortæller Carlos Cebrian, der ser en tendens til, at mange dropper den dyre bryllupsfest herhjemme for at forkæle dem selv – gerne i selskab med nære venner.

Hjemmefra kan brudepar iøvrigt få hjælp til det praktiske omkring brylluppet hos Spies.

Dagens Gossip