Brystbombe smider tøjet i ny video

Den tidligere Baywatch-stjerne Pamela Anderson er lige nu aktuel i en ny kampagne for dyreværnsorganisationen Peta. I anledningen af valentinsdag har stjernen medvirket i en video, som opfordrer folk til at passe godt på deres kæledyr i de kolde vintermåneder, skriver Female First. 

Videoen har titlen "La Chienne" (fransk for hunden, red.) og er holdt i sort/hvide nuancer. Skuespillerinden bærer en sort kjole, perler, handsker og hat, når hun dukker op foran kameraet, men hurtigt får hun smidt det meste af sit tøj for til sidst at være helt bar og kravle op i sengen til hunden Monsieur Brando.

Med til filmen hører en besked fra dyreværnsorganisationen.

- Når landet (USA, red.) er frosset til, er Pamela Anderson burlesque for at varme det hele lidt op i ny Peta video. Meningen? Lad dine hunde blive indenfor og hyg dig med alle dine kære.

I store dele af USA er vinteren usædvanlig hård, og det har fået organisationen til at gøre opmærksom på, at hundeejere skal passe ekstra godt på deres kæledyr i den kolde tid. Pamela Anderson har været medlem af organisationen i over 20 år og har medvirket i flere kampagner.

La Chienne from Pamela Anderson on Vimeo.

Newspaq

Dagens Gossip