Brystbombe vil servere mad i fængsler

Hvis man er en af de flere millioner seere, der har set et afsnit af den amerikanske hitserie "Baywatch", så er det ikke svært at genkalde sig et billede Pamela Anderson, der let og uforstyrret løber ned af stranden iført sin ikoniske røde badedragt.

Den 48-årige Pamela Anderson er i dag rykket væk fra stranden og vil i stedet ind i de amerikanske fængsler.

I et nyt brev til dyrevelfærdsorganisationen PETA skriver skuespilleren ifølge NZ Herald, at hun med glæde vil hjælpe med at kokkerere måltider til de indsatte i New York Citys fængsler, så længe maden ikke indeholder kød.

- Hvis fængslerne i New York følger eksemplet fra Arizona og begynder at servere en kødfri kost, så vil jeg med glæde hjælpe til med både at lave maden og servere den for de indsatte, fortæller Pamela Anderson i brevet til PETA ifølge NZ Herald.

"Baywatch"-stjernens ihærdige forsøg på at gøre kosten i fængslerne kødfri bliver dog ikke mødt med stor entusiasme fra New York Citys politikere.

- Vi har stor respekt for PETAs arbejde, men der er nok større sandsynlighed for, at jeg er med som skuespiller i genindspilningen af "Baywatch", siger New York Citys guvernør, Andrew Cuomo, ifølge NZ Herald.

Pamela Anderson har været vegetar siden teenageårene, men lever i dag som veganer.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip