Brystkasse og fight sikrer Hobro 1-1 mod AaB

17/10/2014

Den nordjyske duel i Superligaen mellem AaB og Hobro sluttede uden vinder, da de to hold fredag aften spillede 1-1 i Aalborg.

Omkring 10.000 tilskuere på Nordjyske Arena så Quincy Antipas score med brystkassen i første halvleg, men tidligt i anden halvleg sikrede Andreas Bruhn fortjent det ene point til de danske mestre.

AaB skabte en del chancer i de sidste 45 minutter og kunne have vundet med lidt mere skarphed.

Den har klubben så ikke haft så meget af i denne sæson, hvilket 10 mål i 11 ligakampe vidner om.

Hobro har 17 point for 11 kampe og indtager fjerdepladsen i Superligaen, mens AaB skuffende kun er nummer syv med 12 point.

Hjemmeholdet indledte med U21-landsholdsspilleren Nicolaj Thomsen på bænken, men han blev allerede sendt på banen efter 30 minutter i stedet for Frederik Børsting.

På det tidspunkt havde ikke meget fungeret for AaB, som kom bagud efter et kvarters spil.

Quincy Antipas løb flot i position til et fremragende indlæg, og angriberen stødte bolden i mål med brystkassen.

Senere i første halvleg havde Hobros Mads Hvilsom en god aktion, men han helkiksede afslutningen.

I anden halvleg fik Andreas Bruhn hurtigt udlignet efter en mislykket Hobro-clearing tæt på mål, og i resten af halvlegen var værterne toneangivende.

Et kvarter før tid havde først Thomas Enevoldsen og derefter Kasper Risgård store muligheder for at sikre hjemmeholdet sejren, men bolden ville ikke ind.