BSV blander sig i toppen med sejr over HC Midtjylland

14/11/2015

Håndboldherrerne fra Bjerringbro-Silkeborg blander sig i toppen af Boxer Herreligaen med Aalborg Håndbold og Skjern.

Det stod klart lørdag aften, da Peter Bredsdorff-Larsens mandskab på udebane sejrede over HC Midtjylland med 25-23.

Det betyder, at BSV spillede sig op på 15 point for 11 kampe side om side med Aalborg og Skjern, mens HC Midtjylland forbliver på 10 point.

De to hold fulgtes ad i begyndelsen af første halvleg, hvorefter gæsterne trak fra og gik til pausen foran 14-11.

Med et kvarter igen førte gæsterne komfortabelt med 23-17, men fire scoringer i træk gjorde pludselig opgøret spændende, og det samme, da midtjydernes Vignir Svarvarsson reducerede til 23-25 med tre minutter igen.

De næste minutter endte dog uden scoringer, og BSV løb med sejren og de to point.

Nikolaj Øris Nielsen og Stefan Hundstrup scorede fem gange for BSV, mens Vignir Svarvarsson blev topscorer for HC Midtjylland med fem scoringer.

GOG Håndbold tog tidligere lørdag hjemme imod Nordsjælland Håndbold i ligaen, og her lykkedes det hjemmeholdet at holde snor i den øverste del af ligaen med en 30-26-sejr efter en pauseføring på 16-14.

Den betyder, at GOG nåede op på 13 point for 11 kampe ligesom KIF Kolding København.

Nordsjælland forbliver dermed i den tunge ende af ligaen med otte point.

Andreas Holst Jensen, Akutaaneq Kreutzmann og Lars Hald scorede hver fem gange for GOG, mens Cornelius Kragh Aastrup scorede syv gange for gæsterne.