BSV-direktør: Albrektsen er ingen syndebuk

Selv om fyringen af Bjerringbro-Silkeborgs manager Carsten Albrektsen falder oven på et miserabelt grundspil og en utilfredsstillende ottendeplads, så er det ikke et udtryk for, at han får skylden for de skuffende resultater.

Det understreger BSV-direktør Frank Lajer efter at have sagt farvel til en af klubbens nøglepersoner.

- Hvis vi nu havde vundet alle kampe, ville det sikkert have set anderledes ud, og så havde det også været et udtryk for, at modellen med en manager virkede.

- Men det er omvendt ikke sådan, at nu er den abe parkeret der, og så går alle vi andre fri. Vi er 25 i klubben, der må tage ansvaret, siger direktøren.

Det har ikke været nemt at skille sig af med den tidligere træner i klubben, der overgik til managerjobbet i sommer.

- Vi har arbejdet tæt sammen de seneste syv år, og man må ikke glemme, at Carsten har været med i de fleste af klubbens succeser. Det synes jeg er meget væsentlig at få med, siger Lajer.

Han må erkende, at idéen med en manager som ekstra ressource i den sportslige sektor var bedre på papiret end i praksis.

- Jeg synes, at vi lavede en rimelig klar fordeling mellem trænere og manager, men det er svært at vurdere lige nu og her, hvad der er gået galt, siger direktøren.

Bjerringbro-Silkeborg undgik kun takket være Skanderborgs nederlag til Sønderjyske i sidste spillerunde af Herre Håndbold Ligaen at skulle spille nedrykningsspil.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip