BSV-direktør ked af tis-kommentar

Sådan skrev BSV-spilleren Mads Ø. Nielsen på sin personlige hjemmeside om de følelser, der overmandede ham mandag aften, da han fra bænken kunne se sine holdkammerater besejre Århus Håndbold 28-24 i pokalturneringen. Kritikken gælder træner Claus Uhrenholt, der har afløst den sygemeldte cheftræner Carsten Albrektsen, og som bænke Nielsen i samtlige 60 minutter.

Det er et ordvalg, der langtfra vækker begejstring hos håndboldklubbens adminstrerende direktør Frank Lajer.

- Den udtalelse er ikke okay i forhold de retningslinjer, som vi har i forhold til de sociale medier, fastslår direktøren.

- Det er helt fair at være utilfreds. Men så skal man gå til sin træner og tale med ham først.

Direktøren fortæller, at Mads Ø. Nielsen og træner Claus Uhrenholt efterfølgende har talt sammen, og at den mangeårige stamspiller i klubben har fået en forklaring på sin bænkeplads. Lajer vil også tage fat i spilleren for at gøre ham det klart, hvad man kan tillade sig at skrive, når man har kontrakt i BSV.

- Jeg vil tage en snak med Mads. Jeg tror han er rigtigt træt af, at han kom til at skrive det her. Netmediet er et fantastisk redskab til at komme i direkte kontakt med fansene, men man skal huske at tænke over det, som man skriver.

Foreløbig står budskabet dog uforandret på spillerens personlige site, og Frank Lajer vil ikke bede ham om at fjerne det, for når det først har været ude på nettet, er det umuligt at trække tilbage.

Direktøren kan dog ikke forestille sig, at spliden mellem træneren og spilleren nu er så alvorlig, at Mads Ø. Nielsen bør finde sig en ny arbejdsgiver til næste sæson.

- Mads har kontrakt med os for næste år, og det er der ingen ændring i. Han har været frustreret over, at han ikke spillede, og mere er der ikke i det.

Dagens Gossip