BSV fighter flot og tager første stik i DM-semifinale

19/05/2016

KIF Kolding København stod med det ene ben i DM-finalen midtvejs i anden halvleg i onsdagens første semifinale mod Bjerringbro-Silkeborg (BSV), men favoritterne smed sejren væk.

Et godt kæmpende BSV-mandskab var bagud med fire mål med 13 minutter igen, men med en flot slutspurt kom hjemmeholdet tilbage og vandt kampen 24-23 efter 10-10 halvvejs.

KIF var toneangivende i det meste af kampen i en udsolgt Jysk Arena i Silkeborg og så længe ud til at punktere semifinalen for spænding allerede i den første kamp, men med et fornemt sidste kvarter af hjemmeholdet er spændingen intakt inden returkampen.

Som så ofte før i de store kampe leverede KIF-målvogter Kasper Hvidt stribevis af flotte redninger, men kollegaen Søren Rasmussen i BSV-målet stod også en fornem kamp.

Med 18 minutter tilbage af kampen tog BSV-træner Peter Bredsdorff-Larsen timeout.

- Op med humøret, sagde han til sine spillere, der var bagud 13-16.

Det hjalp ikke meget i første omgang.

KIF bragte sig foran med fire mål 19-15 og lignede et hold på sikker kurs mod finalen. Men BSV-spillerne fandt et ekstra gear og hentede tre mål på KIF, inden Bo Spellerberg på straffekast igen gjorde det til plus to for gæsterne.

BSV kørte dog på og udlignede til 20-20 knap otte minutter tilbage.

Hjemmeholdet bragte sig også foran 21-20, inden Bo Spellerberg igen var på pletten og fik udlignet.

I en hektisk slutfase i en hektisk kamp med stor tænding lykkedes det hjemmeholdet at vinde med et enkelt mål, men alt er i den grad åbent inden returkampen.

Den spilles i Sydbank Arena i Kolding søndag klokken 14.