BSV går videre til slutspillet med et nederlag

01/03/2014

Der var hård kamp om at komme i slutspillet, da den sidste spillerunde i grundspillet i Herre Håndbold Ligaen blev afviklet lørdag aften.

Mest spænding var der hos Bjerringbro-Silkeborg (BSV), som tabte til Skjern og dermed overlod sin skæbne til andre hold.

Det endte med et BSV-nederlag på 22-27 på hjemmebane til Skjern, som var bedre i alle spillets facetter. Trods nederlaget endte BSV dog akkurat på ottendepladsen i ligaen, som er den sidste plads, der giver adgang til slutspillet.

Allerede ved pausen var BSV bagud med 7-11, og så kunne holdet ellers spejde til Sønderborg. Her kunne Skanderborg med en sejr over Sønderjyske have kvalificeret sig til slutspillet på bekostning af BSV.

For Skanderborg, der lige havde slået BSV tidligere på ugen med hele 10 mål, var bedst indbyrdes, hvis de var kommet op på siden af BSV, der endte med 29 point.

Men Sønderjyske vandt 34-28 over Skanderborg efter uafgjort 14-14 ved pausen, og dermed kunne BSV godt tåle et nederlag.

Også Skjern havde noget på spil og kunne tage førstepladsen i grundspillet med en sejr over BSV, hvis KIF Kolding København samtidig dummede sig hjemme mod Skive.

Det gjorde KIF Kolding dog ikke, selv om det stjernespækkede hold kun var foran med de målfattige cifre 9-7 ved pausen.

KIF Kolding endte med at vinde kampen over Skive med 19-13, og dermed endte holdet som nummer et i grundspillet, hvilket giver klubben en plads i Champions League.