BSV-keeper: Luftforandring kan løfte os i tabellen

Skrevet af admin

03/12/2013

Dagens topnyheder

Bjerringbro-Silkeborg (BSV) fik mandag aften en tiltrængt sejr på 30-23 over Sønderjyske i Herre Håndbold Ligaen.

Sejren varsler måske en ny start for midtjyderne, der i løbet af den seneste uge har ansat svenske Per Carlén som træner. Samtidig er Claus Uhrenholt og assistent Bo Tolstrup blevet fyret ovenpå en skuffende sæsonstart.

Målmand Jannick Green fornemmer, at BSV nu kan begynde at se op ad i tabellen fra den aktuelle ottendeplads.

- Vi så frem til Sønderjyske-kampen med spænding, fordi der er sket meget uden for banen. Vores præstationer har ikke været gode i år, så selvfølgelig var vi nervøse.

- Men vi fik vist noget af det bedste håndbold, vi har spillet, og det var vel den mest overbevisende sejr i år, siger Jannick Green.

Målmanden er ærgerlig over, at de dårlige resultater skulle koste to fyringer i sidste uge, men han føler også, at holdet var kørt lidt fast.

- Det er aldrig rart for nogen. Det falder tilbage på os spillere, for vi har ikke præsteret godt nok, og det er gået ud over Claus og Bo, og det er meget beklageligt.

- Omvendt er der også nogle gange brug for luftforandring, og det virkede til, at vi var kørt lidt fast.

- Vi har talt om de ting, der ikke har været gode nok, men jeg tror, de fleste af os har det sådan, at nu har vi snakket nok, og nu må vi ud at vise noget på banen. Vi skal ud at vise, at vi kan spille håndbold.

Spørgsmål: Har Per Carlén nået at ændre noget?

- Han har haft to træninger lørdag og søndag. Søndag trænede vi lidt taktisk. Han kan ikke nå at revolutionere det hele, men det er heller ikke det, han vil, tror jeg.

- Det er små ting, der skal finpudses og så skal der lidt mere selvtillid ind i spillerne. Vi var lidt ramt på selvtilliden, mener målmanden.

Spørgsmål: Er selvtilliden så intakt nu?

- Vi har fået en god start, men vi skal huske, at vi kun har vundet én kamp, og vi har meget arbejde foran os. Men det er svært at være pessimist, når vi har fået sådan en god start.

Spørgsmål: Føler du dig sikker på, at I vil komme med i slutspillet?

- Vi må ikke ligge dernede i tabellen og rode rundt.

- Jeg har hele tiden troet på, at vi ville blive blandt de otte bedste, men vi vil gerne højere op. Top-otte er ikke en målsætning, som vi beskæftiger os med.

- Nu har vi heller ikke så mange point op til de placeringer, hvor vi vil få point med over i slutspillet, siger Jannick Green.

Spørgsmål: Du rundede din kamp nummer 100 for BSV mod Sønderjyske. Var det specielt?

- Det er da meget rart at tænke tilbage på. Det er gået meget hurtigt, men vi har også spillet mange kampe de sidste par år. Jeg var lidt overrasket, da jeg fik det at vide. Jeg havde ikke troet, at jeg var så højt oppe.

/ritzau/