BSV-profil fortryder ordvalg i tis-kommentar

- Jeg må nok indrømme, at da Sebastian (ungt talent, red.) kom på banen, følte jeg, at vores træner lige så godt kunne have gået hen og tisset på mig, skrev bagspilleren blandt andet i sin blog.

Og det ordvalg var måske ikke så klogt, konstaterer BSV-backen, selvom han mener, at den opmærksomhed, som hans ord har fået, er ude af proportioner.

- Jeg synes, at det er blæst rigeligt op. Jeg har denne her blog, hvor jeg måske har lavet 40-50 indlæg. Jeg prøver på at vise, hvordan det er at være håndboldspiller, og hvilke tanker man gør sig.

- I mandag følte jeg mig så ekstra degraderet og var ekstra træt af, og det skrev jeg så. Ordvalget kan man så diskutere. I stedet for at skrive 'tisset på' skulle jeg måske have skrevet 'mega-skuffet', men jeg står ved det, at jeg har skrevet.

Mads Øris Nielsen har efterfølgende talt med træner Claus Uhrenholt om formuleringen, og han understreger, at han har det fint med træneren, og at der ikke er nogen form for splid mellem dem.

- Hvis ikke jeg var skuffet over at sidde på bænken, kunne jeg lige så godt holde op med at spille. Og jeg synes, at jeg har givet udtryk for det på en forholdsvis sober måde, men en anden gang vil jeg nok tænke mere over de ord, som jeg bruger.

32-årige Mads Ø. Nielsen har været mange år i Bjerringbro-Silkeborg, og han har ingen planer om at skulle væk fra klubben.

- Jeg har spillet her hele mit liv, og det er første gang, at jeg har sagt noget negativt. Hvis jeg savner opmærksomhed, så skal jeg bare gøre det igen.

- Jeg har haft en sæson, hvor jeg ikke har spillet så meget, men sådan er professionel sport. Jeg kæmper videre for at vise mit værd, og så må jeg om et halvt år eller otte måneder vurdere, om der skal ske noget andet. Men kan skifte hurtigt i sportens verden, siger Nielsen, der har kontrakt med BSV for den kommende sæson.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip