BSV slår Aalborg: Slipper for KIF i DM-semifinale

26/04/2015

Bjerringbro-Silkeborg gjorde søndag rent bord i første del af herrernes håndboldslutspil.

Udesejren på 28-25 over Aalborg Håndbold var den sjette sejr ud af lige så mange mulige og sikrer BSV førstepladsen i den ene pulje.

Dermed slipper holdet for at møde DM-favoritten KIF Kolding København i semifinalen. BSV møder i stedet Skjern, mens Aalborg får fornøjelsen af KIF.

Der var tale om en regulær finale i slutspillets pulje 2, og BSV kunne nøjes med uafgjort i kraft af et point mere end Aalborg inden sidste spillerunde.

BSV var hele tiden et lille skridt foran i første halvleg, men pauseføringen lød dog på knebne 13-12. Sloveneren Sebastian Skube førte an med fem scoringer i kampens første 30 minutter.

Nordjyderne kom bedst ud efter pausen, og efter to minutter sørgede norske Håvard Tvedten for kampens første Aalborg-føring til 14-13.

Men i slutfasen viste BSV sig bedst og kørte en tremålssejr hjem. Det var ikke mindst Nikolaj Øris Nielsens fortjeneste. Han blev kampens topscorer med 10 mål.

I puljens anden kamp sluttede GOG af med en udesejr på 29-28 over HC Midtjylland. Dermed tager fynboerne tredjepladsen foran midtjyderne.

Tobias Møller og Minik Dahl Høegh scorede begge otte mål for GOG.