BSV-træner efter triumf: Anden halvleg var en opvisning

Skrevet af admin

10/05/2016

Mest læste i dag

Bjerringbro-Silkeborg var presset før tirsdagens opgør hjemme mod Sønderjyske.

Her ville en sejr endegyldigt sende hjemmeholdet i DM-semifinalerne, mens uafgjort og nederlag ville gøre holdet afhængig af resultatet mellem Team Tvis Holstebro og Skjern.

Bjerringbro-Silkeborg vandt opgøret 27-22, som holdet skulle, men pausestillingen på 12-12 fortalte en historie om en nervøs første halvleg, hvor hjemmeholdet spillede under niveau.

- Det blev en nervebetonet kamp, hvor vi i en fyldt Jysk Arena skulle videre, og det bar første halvleg præg af. Alt var ikke lige godt, men vi kæmpede det bedste, vi har lært, og kom til pausen med uafgjort.

- Anden halvleg var en opvisning. Hele holdet spillede godt. Alle kom med et kæmpe bidrag, så tingene blev heldigvis ikke spændende til sidst, siger Bjerringbro-Silkeborgs cheftræner, Peter Bredsdorff-Larsen.

Han erkender, at den slags kampe, hvor et enkelt opgør kan definere en hel sæson, ofte er en udfordring.

- Det er ikke let, når det ene hold skal og det andet hold kan. Sønderjyske kom med energi og power og gjorde det vanskeligt for os.

- Vi skulle lige bruge en halvleg til at slippe håndbremsen, men vi spillede med fuld gas i anden halvleg, og folk spillede frigjort. Vi kommer med alt, hvad vi har (i semifinalerne, red.), og vi håber, vi kan være med, siger Bjerringbro-Silkeborg-træneren.

Onsdag bliver det afgjort, hvem der møder hvem i semifinalerne, når GOG møder Aalborg Håndbold, og KIF Kolding København tager imod Århus Håndbold i slutspillets anden gruppe.

Nikolaj Markussen blev hjemmeholdets topscorer med fem mål, og han har ikke nogen favoritmodstander i semifinalerne.

- For mig er det ligegyldigt, hvem vi skal møde. Vi skal slå alle, hvis vi skal vinde det hele. Vi ved, det bliver svært uanset, om det hedder GOG eller KIF Kolding København.

- Jeg synes ikke, der er en favorit til DM-guldet. Slutspillet har vist, at alle slår alle, og når man tror, der er et hold, der er ved at finde formen, så taber holdet.

- Det handler om at ramme fire gode kampe til sidst, så kan man blive danmarksmester, siger Nikolaj Markussen.

/ritzau/