BSV-træner: Ingen grund til panik

I mændenes slutspilspulje 2 er kampen om de to semifinalepladser helt åben efter to overraskende sejre til Mors/Thy og Århus over henholdsvis Skjern og Bjerringbro/Silkeborg (BSV). Og det bekom ikke BSV-træner Carsten Albrektsen vel.

- Vi er rigtig ærgerlige over det her nederlag, men nu skal man heller ikke gå i panik. Jeg har stået i den her situation før, og hvis man skal tabe, skal man gøre det på udebane. Det handler om at holde hjemmebanen, og så skal man hente en sejr på udebane, sagde BSV-træneren til mja.dk efter nederlaget i Århus.

Hos vinderne var Mads Lind til gengæld ellevild.

- Det var helt fantastisk. Fremragende stemning. Fremagende bold. Fremragende resultat, sagde Mads Lind på klubbens hjemmeside.

Jublen ville heller ingen ende tage i Jyske Bank Mors Arena, hvor hjemmeholdet Mors/Thy overraskende besejrede formstærke Skjern. Hos vestjyderne var fløjen Andreas Toudahl til gengæld langt nede.

- Jeg er rigtig skuffet over indsatsen. Der var stort set ikke noget, der fungerede for os i anden halvleg, sagde Andreas Toudahl ifølge skjernhaandbold.dk.

- Mors-Thy var til tider i anden halvleg niveauer bedre end os, og sådan burde det ikke være. Både spillemæssigt og mentalt manglede der rigtig meget i dag. Vi er jo ikke blevet dårligere håndboldspillere over natten, men vi skal tage os sammen og rejse os på lørdag mod Århus, tilføjede Andreas Toudahl.

 

 

 

Dagens Gossip