Buddhistisk munk bad for Leicesters mesterskab

Leicester Citys enorme bedrift med at vinde det engelske mesterskab skyldes en blanding af holdets arbejde og klubejerens godhed.

Sådan lyder det fra den buddhistiske munk Phra Prommangkalachan, der flere gange har besøgt den engelske klub.

Da mesterskabet blev sikret mandag aften, efter at Chelsea og Tottenham spillede uafgjort, skete det, mens den thailandske munk bad for, at fodboldmiraklet ville indfinde sig.

Prommangkalachan vil dog ikke selv tage noget af æren for et af de mest overraskende mesterskaber i engelsk fodboldhistorie.

- Jeg bad for dem fra klokken to til fire (lokal tid i Bangkok, da opgøret mellem Chelsea og Tottenham blev spillet, red.). Men sejren kommer ikke fra mig. Den kommer fra holdet og fra klubejerens godhed, siger munken ifølge AFP.

Phra Prommangkalachan er tæt på Leicesters klubejer Vichai Srivaddhanaprabha og i den forbindelse har den buddhistiske munk flere gange besøgt den engelske klub, hvor han har velsignet både spillerne og hjemmebanen King Power Stadium.

Før Srivaddhanaprabhas indtog i Leicester var klubben stort set ukendt i Thailand, men den snart overståede sæson har gjort Leicester særdeles populær i det asiatiske land.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip