Buffon med roser til Nicklas Bendtner

Danmarks spidsangriber Nicklas Bendtner var i Juventus i sidste sæson, og han skal forsøge at passere stjernemålmanden Buffon. Italiens keeper glæder sig til et gensyn med Bendtner og husker mest den danske angriber for hans tøjstil.

- Han var en god spiller, som desværre var meget uheldig og blev ramt af skader. Han skabte altid godt humør, og han kunne få folk til at grine. Især husker jeg hans specielle tøjstil, sagde den modebevidste Buffon i dag i den italienske landsholdslejr.

Han tror ikke, at Nicklas Bendtner kommer til at score på ham fredag aften i Parken, men han mener, at Bendtner er en topangriber.

- Hvis han havde ramt topformen i Juventus, så havde han gjort ondt på modstanderne. Han er en dygtig spiller, og han har spillet rigtig mange gode landskampe for Danmark. Det siger også det hele, at Arsenal stadig kan bruge ham. Vi skal passe på ham, lød det fra Buffon.

Italiens landsholdsmålmand forventer ikke et italiensk mandskab, der vil være tilfreds med et point eller et nederlag mod Danmark. Derfor skal man ikke forvente et hold, der er uden motivation.

- Jeg kender ikke vores hold, men jeg kan garantere, at de der spiller på fredag, de går på banen for at vinde. Der er mange af vores spillere, der kæmper for en plads i VM-truppen, og der er ikke råd til en dårlig indsats mod Danmark. Det er meget enkelt, for vi skal ikke tabe kampe i den her kvalifikation. Vi vil helst slutte den her kvalifikation på den bedste måde, sagde Buffon.

 

 

 

 

 

Dagens Gossip