Bulgarien til angreb: Danmark skal være bange for os

Godt nok erkender bulgarerne, at Danmarks 3-0 sejr i Tjekkiet tog dem på sengen.

Men hvis vi gik og troede, at det har fået dem til at frygte danskerne, sendte det bulgarske landshold et helt andet budskab, inden de tidligere på dagen rejste mod København.

- Der er intet, der bekymrer hverken mig eller drengene. De er klar til at gå ud og slås, og de er forberedt på en meget alvorlig kamp, så jeg er helt rolig, siger træner Luboslav Penev ifølge sporten.dks bulgarske pressekilder i lufthavnen i Sofia.

- Danmarks hold er meget stærkt. Det sagde jeg også lige efter lodtrækningen. Danmark er ét af de hold, som spiller på en måde, jeg kan lide: de forsøger at holde på bolden, og de forhaster sig ikke for at score mål. De er et velforberedt hold og er solide i forsvar og angreb, siger Penev.

Landstræneren fortæller, at holdet havde sat sig som mål at få fire point ud af de to kampe mod Malta og Danmark.

Malteserne blev kørt over med 6-0, og nu øjner Luboslav Penev muligheden for at hente seks point med en sejr i Danmark.

- Ja, ét point i Danmark vil være tilfredsstillende. Men nu har vi tre (fra Malta-kampen, red.), og jeg er perfektionist. Vi er i stand til at vinde kampen, siger Penev.

Bulgarien har i de senere år mistet deres tre store stjernespillere, Dimitar Berbatov, Stiliyan Petrov og Martin Petrov. Nu er holdet yngre og mere homogent, men har dog stadig én overskyggende profil i PSV-spilleren Stanislav Manolev.

Manolev er blevet klar efter en skade og forventes at glide ind i Bulgariens højre forsvarsside.

- Jeg er fuldstændig rask og træner på 100 procent med holdet. Jeg er klar til kamp. Der er intet at være nervøs for i forhold til Danmark. Det er dem, der skal bekymre sig for os. Selvfølgelig kan vi tage tre point mod dem. Det er derfor, vi rejser dertil, siger Stanislav Manolev.

Dagens Gossip