Bulgarsk profil tvivlsom mod Danmark

Skrevet af admin

19/03/2013
Om hvorvidt Manolev, der til dagligt spiller i Fulham i den bedste engelske række, vil blive klar til tirsdagens opgør i København melder historien intet om, men i og med at Manolev er tvivlsom til fredagens kamp, er hans deltagelse heller ikke 100 procent sikker, når det bulgarske landshold løber på banen i Parken i næste uge.Manolev (27) forlod ifølge Reuters træningen tirsdag for at få lægebehandling på grund af en skade, han pådrog sig mandag.Fredagens kamp mellem Bulgarien og Malta i Sofia vil blive spillet uden tilskuere. Det bestemte UEFA, efter at de bulgarske fans i kvalifikationskampen mod Danmark i oktober 2012 racistiske tilråb mod danske Patrick Mtiliga.Bulgarien ligger i øjeblikket nummer to i kvalifikationsgruppe B efter Italien på førstepladsen. Danmark ligger næstsidst.

Mest læste i dag

Om hvorvidt Manolev, der til dagligt spiller i Fulham i den bedste engelske række, vil blive klar til tirsdagens opgør i København melder historien intet om, men i og med at Manolev er tvivlsom til fredagens kamp, er hans deltagelse heller ikke 100 procent sikker, når det bulgarske landshold løber på banen i Parken i næste uge.

Manolev (27) forlod ifølge Reuters træningen tirsdag for at få lægebehandling på grund af en skade, han pådrog sig mandag.

Fredagens kamp mellem Bulgarien og Malta i Sofia vil blive spillet uden tilskuere. Det bestemte UEFA, efter at de bulgarske fans i kvalifikationskampen mod Danmark i oktober 2012 racistiske tilråb mod danske Patrick Mtiliga.

Bulgarien ligger i øjeblikket nummer to i kvalifikationsgruppe B efter Italien på førstepladsen. Danmark ligger næstsidst.