Bullocks eksmand taler ud om sine affærer

Skrevet af admin

26/09/2015

Dagens topnyheder

Det var kærlighed ved første blik, da Sandra Bullock og Jesse James mødte hinanden blandt motorer og oktantal.

Skuespillerinden havde arrangeret, at hendes gudsøn kunne komme med bag settet til bilprogrammet Monster Garage, som motor-entusiasten James var vært for, og her forelskede kendisparret sig hovedkulds i hinanden.

Parret giftede sig i 2005, men fem år senere begyndte det at ulme med rygter om, at James var utro, efter flere kvinder stod frem med slibrige beretninger. James erkendte sine udenoms-eskapader og udsendte en offentlig undskyldning til Bullock.

Affærerne stod på, mens han og skuespillerinden var ved at adoptere en lille dreng, og det fik alvorlige konsekvenser for benzin-bøllen.

- Det mest smertefulde var adoptionen af Louis. Selv om forholdet var så dårligt mellem os, adopterede vi ham, og så blev tingene lidt bedre i en periode, fordi han var vores fokus, men pludselig var det alligevel slut, siger 46-årige James i et tv-interview med "In Depth With Graham Bensinger", skriver Us Weekly.

Bullock forsøgte at tilgive James, men var alligevel så sønderknust over utroskaben, at hun søgte om skilsmisse fra James og selv fortsatte det sidste af adoptionen af lille Louis, der i dag er fem år gammel.

- Jeg ødelagde mit ægteskab, fordi jeg havde sex med nogle strippere. Der må være en fejl i personlighed, siden jeg gjorde det, lyder det fra James.

- Jeg blev skilt og mistede et barn på grund af det. Selv om jeg måske havde fortjent det, så synes jeg alligevel, det er unfair, at jeg mistede mit barn på grund af utroskab, men sådan er de uskrevne regler i Hollywood, siger Jesse James, der i dag er gift for fjerde gang, mens Bullock kommer sammen med fotografen Bryan Randall.

/ritzau/FOKUS