Bundesligaklubben Stuttgart fyrer træneren

Bundesligaklubben VfB Stuttgart har fyret træner Thomas Schneider.

Det meddeler klubben søndag på sin hjemmeside.

Klubben har også allerede indgået en aftale med Schneiders afløser - det bliver den 60-årige hollænder Huub Stevens, som har været i et hav af klubber og blandt andet vandt UEFA Cuppen med Schalke 04 i 1997.

- Den nuværende sportslige situation har krævet, at klubbens ansvarlige tog dette ubehagelige skridt. Bestyrelsen har taget beslutningen sammen med Thomas Schneider, siger bestyrelsesformand Bernd Wahler i pressemeddelelsen på klubbens hjemmeside.

Den danske landsholdsspiller William Kvist er stadig formelt på kontrakt i Stuttgart, men han er for tiden lejet ud til Fulham i Premier League. Han nød i første omgang godt af, at Thomas Schneider blev forfremmet fra assistent til cheftræner, da Bruno Labbadia blev fyret i august sidste år.

Men med tiden røg Kvist også på bænken under Schneider.

Bestyrelsen havde tidligere bakket Thomas Schneider op, men uafgjort 2-2 mod bundholdet Eintracht Braunschweig lørdag blev altså alligevel for meget.

VfB Stuttgart er placeret lige over nedrykningsstregen i Bundesligaen med 20 point for 24 kampe. Under stregen har Hamburger SV også 20 point, Freiburg 19 og Eintracht Braunschweig 17 - Freiburg endda for en kamp færre.

Huub Stevens bliver Stuttgarts tredje træner i denne sæson, og Stuttgart-ledelsen håber, at han kan redde klubben fra en truende nedrykning - som han gjorde for HSV i 2007.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip